info bezoekers

De vrije markt Tiel is elke zondag geopend van 09:00 tot 16:30, m.u.v. de kerstdagen en nieuwjaarsdag.

Parkeren is bij ons gratis, op ons eigen parkeerterrein gelegen tegenover het centraal station. let goed op waar u uw auto neerzet als ons parkeerterrein vol is. de politie controleert constant en schrijft bekeuringen uit.
De entree bedraagt op zondag €2.50 inclusief een gratis kopje koffie of thee. Kinderen onder de 12 jaar mogen bij ons gratis naar binnen onder toezicht van een volwassene. Zelfs de hond mag gewoon mee naar binnen, mits aangelijnd.

iedere week weer zijn er weer nieuwe standhouders, dat betekent dus ook iedere week aanvoer van de meest uiteenlopende handel. zo is er altijd wat nieuws te zien.

Naast het struinen tussen de vele kramen, van sokken en ondergoed tot tweedehands en antiek. Is er bij ons ook de mogelijkheid om te genieten van een lekker kopje koffie met een gebakje, friet, snacks, vers belegde broodjes en veel meer heerlijke versnaperingen. Dit alles is elke zondag te vinden op de vrije markt Tiel.

Af en toe is er bij ons zelfs livemuziek, in de vorm van een chanty koor, of een artiest die een aantal liedjes komt zingen. Gezellig dus!

Ook met het openbaar vervoer zijn wij makkelijk te bereiken.

ook als particulier kunt u bij ons een plaatsje huren, inschrijving bij de kamer van koophandel is bij ons niet nodig.

Komt u vaker bij ons op de markt of bent u van plan met een grote groep ons te bezoeken? Dan hebben wij voor u naast de gewone entreekaarten ook 10 ritten kaarten. Met of zonder koffie. vraag naar de mogelijkheden bij de kassa!