info plaatshuur

Reserveren?
Heeft u uw zolder opgeruimd? Of wilt u met een andere soort handel inschrijven? Bij ons bent u aan het juiste adres. Zowel kooplui als particulieren zijn bij ons welkom om een plaatsje te huren.
Dus heeft u interesse om een keer een plekje te huren bij ons? Dat kan. U kunt telefonisch reserveren via:
06-51333573.

Wat kost het om bij ons te staan?

Op zondag huurt u al een plaatsje vanaf €28,-

Ook hebben wij af en toe muurplaatsen en units te huur. Prijzen hiervan zijn op aanvraag aangezien ze niet allemaal dezelfde afmetingen hebben.

Wilt u eventueel stroom bij de kraam? Ook dit is geen probleem. De kosten hiervan zijn € 2,- per stroomaansluiting.

Let op!
met ingang van 1 September 2019 zijn wij op woensdag gesloten. iedere zondag zijn we geopend van 09:00 tot 16:30.

Heeft u speciale wensen?
u kunt deze altijd bij ons aangeven. Wij proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden. Dus komt u met een rolstoel dan proberen wij te zorgen voor een geschikte plaats.
Hoe groot is een kraam?
een standaard kraam is 4 meter breed en 1 meter diep.

parkeerinformatie standhouders
voor standhouders hebben wij een apart parkeerterrein. aan de achterzijde van ons gebouw, aan de kant van de Papesteeg, tussen huisnummers 14 en 16 kunt u vanaf half 8 het terrein oprijden. meldt u dan even bij een van de openstaande deuren, dan wordt u door een van ons verder geholpen. mocht u het parkeerterrein niet gevonden krijgen kunt u altijd even bellen met
06-51333573.

Aanvullende huisregels Standhouders
Om onze markt zo veilig en prettig mogelijk te laten draaien zijn er voor jullie wat aanvullende regels ingesteld.
Let op uw eigen hygiëne, was uw handen regelmatig. Op verschillende plaatsen binnen ons gebouw heeft u de mogelijkheid uw handen te desinfecteren.
Houdt 1,5 meter afstand tot medestandhouders, maar ook tot bezoekers en medewerkers van de Vrije markt Tiel.
Bent u zelf ziek of zelfs verkouden? Kom dan vooral niet, probeer een vervanger te regelen die voor u de kraam kan beheren.
Op het moment is er één standhouder per kraam toegestaan, om uw gezondheid te waarborgen en om het aantal personen binnen ons gebouw te drukken. Minder standhouders betekent automatisch ook dat er meer bezoekers toegestaan zijn.
Laat klanten zoveel mogelijk met pin betalen, en maak uw pinautomaat ook extra vaak schoon. Pak contant geld niet direct aan, maar laat uw klant het op de kraam leggen. Doe dit ook met uw wisselgeld.
Volg altijd de aanwijzingen op van de medewerkers van de Vrije markt Tiel.
We hebben looproutes aangebracht in de paden, de bezoekers maar ook u dient zich hieraan te houden. Alleen vóór 9 uur en ná half 5 mag er afgeweken worden van de looproute , dit om het inbrengen en opruimen zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Jullie zijn zelf verantwoordelijk voor het aantal bezoekers in jullie kraam, wij controleren hier op.
Kraamgeld betalen, voor 9 uur dien je dit gewoon op de infobalie af te rekenen. Bij hoge uitzondering kan het ook na half 5.
Probeer tijdens openingstijden zoveel mogelijk bij je kraam te blijven.
Alleen met jullie hulp kunnen wij de veiligheid van jullie en onze bezoekers garanderen. Neem dus jullie verantwoording en help ons hierin mee.